Ännu ett lopp?

Det blir en hel del lopp för mig under året, loppnörd som jag är. Förutom de fyra loppen som ingår i Tjejklassikern så är planen att delta i sex stycken lopp till och jag har sagt till min syster att några fler blir det inte i år. Min syster satsar på halvmara i år och skulle gärna vilja ha mig med, men vi får se hur det blir med hennes satsning eftersom hon just nu besväras av en hemsk hälsporre som hon går och får stötvågsbehandling för. Men nu har jag hittat ett lopp som jag är lite sugen på att testa…

Night Trail Run, ett terränglopp som springs i skogen med pannlampa! Låter inte det kul? Distansen är 5 eller 10 km och man springer längs en bana som är utmärkt med reflexer som syns i lampornas sken. Jag tycker det låter urhäftigt men funderar på hur klokt det skulle vara att anmäla sig till det med tanke på att jag med största sannolikhet skulle snubbla över någon rot och stupa i backen. Jag är dessutom inte i särskilt bra form så jag skulle ohjälpligen komma sist, grundar det på att det inte var så många som deltog förra gången.

Loppet går den 12:e april så jag har lite tid på mig att fundera över saken. Kul och läckert skulle det vara i alla fall!

›› 7/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: