På väg mot milen när klockan dör

Låter mer dramatiskt än vad det var, bara min klocka som har ett värdelöst batteri. Och just idag när jag provade en ny runda så var det lite lätt irriterande, men efter att ha mätt den bit som inte kom med så vet jag att det rundan är ganska så exakt 10 km. Min Garmin har verkligen inget bra batteri och det är inte första gången den väljer att lägga av mitt i en runda, något som får mig att inse att det är dags att införskaffa en ny.

En ny klocka är inte allt som måste köpas, utan även ett par längdskidor och en bättre cykel än min Crecent City Maria. Och varför detta? Jo, jag har det senaste halvåret funderat på göra en Tjejklassiker och då tänkt att detta skulle göras under 2015. Nu vill dock min storasyster cykla Tjejvättern redan nästa år….så jag har valt att satsa på Tjejklassikern redan nästa år. Har redan anmält mig till Tjejvasan, och jag som inte har några skidor än. Nå väl, det hinns med.

Så nästa utmaning efter Tjurruset, som nu bara är några veckor bort, är alltså Tjejklassikern – jag måste vara galen.

Ett bra tag sedan jag skrev något senast, har hunnit med en resa till Teneriffa, en gräslig förkylning och Tjejmilen men mer om det i andra inlägg.

%d bloggare gillar detta: