Från hyfsad till dålig

Aj! Snubblade på morgonrundan. Glad ändå eftersom jag förbätt... on Twitpic En dag som inleds med att man går upp 6:30 efter endast fyra timmars sömn kan knappast kallas bra. Jag skulle ut och springa innan det blev för varmt, och rundan gick bra förutom att jag snubblade och skrapade upp knä och händer. Och trots att jag förbättrade min tid på 8 km med en minut och 31 sekunder så kommer dagen ändå bara upp i hyfsad…det var ju för varmt ute resten av dagen.

Så hur gick den från hyfsad till dålig? Jag har misstänkt ett tag att någon av mina katter tycker om att använda min dörrmatta som kattlåda och idag fick jag det bekräftat då ett par av mina skor luktade misstänkt. Så mina omplåstrade handflator slängde jag dörrmatta och skor i badkaret där jag la dem i blöt. Vattnet luktade inte mumma efter det om man säger så. När jag sen tömmer ur badkaret så märker jag att det är stopp i golvbrunnen, igen, och allt detta mumsiga vatten svämmar ut över hela badrumsgolvet. Toppen liksom. Eller inte.

Så med mina omplåstrade och ömma händer fick jag alltså rensa avlopp, något jag gjort alldeles för många gånger de senaste månaderna eftersom medicinen jag äter får mig att tappa fånigt stor mängd hår. Sen fick jag ta och skrubba badrumsgolvet som blivit härligt klibbigt av det mumsiga vattnet. Så från bra till dåligt var kanske fel uttryck, från hyfsad till skit kanske är mer passande.

Och så plåstrade om mina händer igen.

Jag vill bara gråta. Det jobbiga i det hela är att min ena misselissa inte är nöjd och inte mår bra. Och vad det beror på kan jag bara spekulera i men med största sannolikhet så beror det helt eller delvis på mig, som inte heller har mår/mått bra. Den här medicinen, Primolut-Nor, gör verkligen under för mitt humör och mitt välmående…åt helt fel håll om man säger så. Och självklart händer detta när jag är mitt inne i en kur, dag fem idag och det är just då som det brukar vara som värst. Visst, jag blöder inte konstant och det är ett stort plus. Ett riktigt stort plus. Men att jag mår uselt av dem och dessutom tappar så mycket hår är bieffekter jag helst av allt hade velat slippa.

Och allt detta för att jag ska ha kvar ett organ som ändå inte gjort och aldrig kommer göra någon nytta, min livmoder.

%d bloggare gillar detta: