Medicindags

20130426-071329.jpg

Höll nästan på att glömma att det var dag 16 idag, det vill säga dags att börja med Primolut-Nor. Kan inte säga att jag ser fram emot den här kuren men om eftersom det förhoppningsvis ska få ordning på eländet så är det bara att härda ut. Någon har de senast googlat sig hit genom att söka på Primolut-Nor och att tappa hår. Kommer faktiskt inte ihåg hur det är för mig, men jag tappar mycket hår av de flesta hormonpreparat så jag tror nog det är så. Ja ja, det visar sig, nu är första tabletten tagen i alla fall.

Nr 94 av #blogg100.

  2 Replies to “Medicindags”

 1. Sandra Olsson
  25 december 2013, 18:31 at 18:31

  Hejsan!
  Du verkar kunna detta med primolut-nor. Du kanske inte har någon som helst aning om hur det fungerar när det gäller att skjuta upp mensen. Men jag tänkte att jag frågar i alla fall eftersom jag googlat i timmar men inte hittat något bra svar.

  Vad jag undrar är.. jag har 11 tabletter kvar då jag endast använde 9st vid tidigare användande. Nu skulle jag vilja slippa mensen på nyår och mensen beräknas enligt appen P Tracker Lite att komma 28/12. Mensen brukar dock inte alltid komma då den beräknas enligt appen utan oftast någon dag efter. Jag tog därför 1 tablett nu ikväll, och har därför 10 tabletter kvar. Tar jag från och med imorgon 2 om dagen är tabletterna slut den 30/12 och mensen beräknas komma 2-3 dagar efter sista tabletten. Men till min fråga..

  Tror du jag kan ta en tablett imorgon och sedan 2 st den 27/12, 2 st 28/12, 2 st 29/12, 2 st 30/12 och den sista den 31/12 (Nyår dvs) på dagen?

  Räknar inte med att du har någon som helst aning, men någon annans åsikt är bättre än ingen annan än min egen alls, hehe!

  Kram Sandra 🙂

  (svara gärna på min blogg: sandrastjerneus.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: