Idag

Idag står min soffa i mitt vardagsrum! Ringde till Mio i morse och fick då veta att min soffa kunde köras ut mellan 17-22, men redan en stund efter klockan tre ringde de och undrade om jag ver hemma. Vid halv fem kom det och därefter så snickrade jag ihop min fina soffa – är så nöjd!

Innan soffan kom så hade jag varit in till stan och träffat en ny doktor, något som faktiskt gick bättre än vad jag hade trott att det skulle göra. Så nu är plastbiten borta och jag har fått Primolut-Nor utskrivet att äta 10 dagar per månad. Han tyckte inte p-piller var någon bra idé på grund av min familjs hälsohistorik och lika glad är jag för det. Har ju hela tiden velat ha Primolut-Nor trots att jag inte mår så bra av dem heller, men jag bättre än vad jag mår av p-piller. Skönt också att han passade på att dra ut plastbiten när han ändå skulle in och rota. Ett VUL gjordes också, visade på en 4 cm stor cysta – som vanligt alltså.

Och sovmorgon, vad skulle det vara bra för? Kunde ju ändå inte somna. Nåväl, nu ska jag mysa lite i min soffa! 🙂

Nr 79 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: