Huvudvärk

20130226-215637.jpg
Ingen sjukdom höll mig hemma idag, jag mådde bra i morse så jag var glad att komma iväg till jobbet. Jag var inte lika glad när jag åkte hem, mycket på grund av hemsk huvudvärk som jag dragit på mig under dagen på grund av dålig luft på den sal jag stått på. Kanske drack jag för lite på lunchen, men när man vet att man kommer stå sterilklädd från 12:10 till när man går hem vid fem…låt mig säga så här, helst vill man inte dricka för mycket eftersom man inte kommer kunna gå på toaletten på hela eftermiddagen. Ibland önskar jag att jag hade en jobb som tillät toalettbesök när man vill. Gärna ett där man har sitt eget skrivbord, sin egna dator, sin egen plats.

Så huvudvärk som inte vill ge sig har gjort min kväll mindre lyckad. Att behöva släpa hem tio kilo kattsand gör en heller inte gladare, inte heller att det inte fanns Pepsi Max på ICA när jag var och handlade. Kanske kan sova få mig på bättre humör, så därför blir det tidigt sänggående ikväll. Typ nu.

Nr 35 av #blogg 100.

%d bloggare gillar detta: