Alla hjärtans dag

20130214-230412.jpg

Här sitter jag i min randiga onepiece och har precis ätit två Mums Mums, mums på det! 😉 Onepiecen kom idag och är en belöning för att jag (nästan) nått mitt första delmål, det vill säga gått ner till 85 kg. Ja, jag tjuvstartade lite eftersom jag inte riktigt är där än. Hur som helst, här sitter jag nu och den är hur skön som helst. Sen att jag ser ut som en stor mupp, det får jag leva med, ingen kommer se mig i den om inte han/hon har på sig en likadan själv. (Så bilden ovan som visar mina ben är allt ni kommer att se.) Men den är verkligen mjuk och mysig, ångrar inte att jag nu har en i min ägo och har myst runt i många timmar idag….men det är inte allt jag har gjort, har även städat, fixat matlådor, tagit en promenad, joggat och dessutom suttit för mycket vid mitt köksbord och funderat på om det inte är dags att köpa sig en soffa snart.

Alla hjärtans dag idag alltså, en dag som vilken som helst, vare sig mer eller mindre. Inga dystra tankar för att jag detta år inte får någon blomma eller choklad, om jag ville ha något av det så köper jag det själv. Vilken dag som helst dessutom. Mums Mums köpte jag idag, blommor i fredags.

Nr 23 av #blogg 100.

%d bloggare gillar detta: