Inte som jag tänkt

Hade egentligen tänkt skriva om något helt annat men eftersom humöret sjönk på kvällen och jag hamnade i soffan och tittade på Chasing mummies på History HD istället för att göra något vettigt. Så blir det ibland.

Hur som helst, jag har faktiskt haft den stora äran att träffa den store Zahi Hawass när jag var student i Uppsala första gången. Visserligen hade jag precis då börjat läsa nordisk arkeologi och lämnat egyptologin bakom mig (ett stort misstag visade sig det vara) men att missa den föreläsningen som han höll gjorde jag inte. Det var verkligen en upplevelse! Roligt, underhållande och intressant. Men att jobba för honom, aldrig i livet efter att ha sett honom i Chasing mummies. Var nog tur att jag blev operationssjuksköterska, för det händer aldrig att att kirurger skriker. Eller?! 😉

Nr 10 av #blogg100

%d bloggare gillar detta: