Så hur blev det då?

  • Titta på julspecialen av Downton Abbey.
  • Skriva klart shoppinglista och sen gå och handla.
  • Städa badrummet.
  • Göra rent kattlådan.
  • Förbereda uppstart av viktminskning- och motionsprojekt.
  • Mäta mig och ta ”förebilder”.
  • Ta en tur till återvinningen och sen fortsätta på en promenad.
  • Titta på dagens etapp av Tour de Ski (med titta menas ha teven på medan jag gör annat).

Och det där förbaskade badrummet, nu uppskjutet för fjärde dagen…men jag SKA göra det i morgon. Helst på förmiddagen.

Andra fakta från 12-12-30: Jag sov 7 timmar och 24 minuter, vaknade 15 gånger under natten och det tog 24 minuter för mig att somna. Jag tog 8876 steg. Var stillasittande i 11 timmar och 10 minuter, ”lätt aktiv” i 3 timmar och 13 minuter, ”ganska aktiv” i 41 minuter och väldigt aktiv i 32 minuter.

Så nu vet ni det.

%d bloggare gillar detta: