Så hur blev det då?

 • Titta på julspecialen av Downton Abbey.
 • Skriva klart shoppinglista och sen gå och handla.
 • Städa badrummet.
 • Göra rent kattlådan.
 • Förbereda uppstart av viktminskning- och motionsprojekt.
 • Mäta mig och ta ”förebilder”.
 • Ta en tur till återvinningen och sen fortsätta på en promenad.
 • Titta på dagens etapp av Tour de Ski (med titta menas ha teven på medan jag gör annat).

Och det där förbaskade badrummet, nu uppskjutet för fjärde dagen…men jag SKA göra det i morgon. Helst på förmiddagen.

Andra fakta från 12-12-30: Jag sov 7 timmar och 24 minuter, vaknade 15 gånger under natten och det tog 24 minuter för mig att somna. Jag tog 8876 steg. Var stillasittande i 11 timmar och 10 minuter, ”lätt aktiv” i 3 timmar och 13 minuter, ”ganska aktiv” i 41 minuter och väldigt aktiv i 32 minuter.

Så nu vet ni det.

  3 Replies to “Så hur blev det då?”

 1. 31 december 2012, 01:09 at 01:09

  Du är ruggigt mycket effektivare än jag är iaf. Jag har legat på soffan hela dagen känns det som. Har visserligen tvättat tre maskiner tvätt men det är svårt att ta åt sig äran för det när man hängt mindre än tio plagg och resten är tumlat. Önskar i nyårspresent att yrseln försvinner. Det är mycket opraktiskt att inte veta vad som är upp och ner.

  • Mia
   31 december 2012, 01:17 at 01:17

   Jo, men så har ju du varit magsjuk också. Jobbigt med yrseln, hoppas den försvinner snart! Tvättat skulle jag också ha gjort, men det glömde jag visst att ta med på listan…jag har hur som helst inte gjort det, får bli i morgon (idag) det också.

   • 31 december 2012, 01:47 at 01:47

    Jo iofs men Mattias var ute och gjorde nytta idag. Han var visserligen inte lika sjuk men han var sjuk senare. Jag vill också komma igång igen. Orka med normalt åtminstone. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: