Nyårshelgen

20130101-223622.jpg

1. Tog ett bad och åt smågodis, för sista gången. (Nu ska jag bara komma ihåg hur illa man kan må av det.) 2. Nyårsmiddag, pepparbiff med chilibearnaise. 3. Kvällens lågpunkt, Bingolotto, och inget vann jag heller. 4. Film, New Year’s Eve, och chips efter Bingolotto. 5. Mysigt med ljus. 6. Och så blev klockan visst 12 och det sköts en massa fyrverkerier från parken utanför mitt fönster, några raketer ville nästan komma in på besök. 7. Nyårsdagen spenderas till största del i ”soffan” med en katt på magen, vid fototillfället var det Saga. 8. Tittar en del på History HD för backhoppning och Ivanhoe är inget för mig. 9. Lite kvällsmys med brie, pepparsalami och lufttorkad skinka.

(Angående nummer 1 och 4 så kan jag meddela att det som var kvar i skålarna slängdes vid 01, för som många andra så började jag med ett viktprojekt när det blev nytt år, fast mitt projekt började visserligen den 29:e december – men med undantag för nyårsafton.)

%d bloggare gillar detta: