Det här med att flytta

Eftersom jag flyttar nästa helg så är det åter dags att packa ihop mitt bohag, men det går långsamt. Svårt att komma igång, fastnar framför teven och mitt Stargate SG1-maraton (som snart är över eftersom jag är på sista säsongen). Som tur är var så är mycket redan packat och har förvarats på Selstor i väntan på att ”vi” skulle flytta till större lägenhet. Men nu blir det inget ”vi” som flyttar, utan återigen är det jag. Något som för ett tag sedan fick tårarna att rinna eftersom jag började fundera över vad det är för fel på mig, och varför jag fortsätter att göra om samma misstag. För det känns som ett misstag att jag återigen befinner mig i den här situationen, även om ingen situation är den andra lik. Det här var inget som ingick i min plan för framtiden, men nu är det som det är. Förhoppningsvis får jag inom den närmaste timmen ändan ur vagnen och sätter igång med att packa, eller så tar jag ett bad först…eller tittar lite mer på Stargate.

%d bloggare gillar detta: