Lite egna reflektioner…

…och sen är det klart, mitt examinations-pm i kursen perioperativ omvårdnad. Kan ju vara så att jag suttit och spelat ett fånigt spel på Facebook en del av tiden, eller att jag har wordfeudat som gjort att det dragit ut på tiden men det lämnar jag osagt. *hmm* Eller försa/förskrev jag mig nu.

Men nu alltså bara lite pladder och sen är det klart. Gränsen på 2500 ord är redan passerad eftersom jag redan nu är uppe i 2547 så det kommer bli att korta ner det lite sen. Som det är nu har jag i alla fall något att lämna in för kollegial granskning och sedan blir det seminarium fredagen den 13:e och först efter det så måste den in för granskning av ”fröken”. Måste vara därför som jag suttit och pysslat med annat, den är deadlinen är ju inte på riktigt.

%d bloggare gillar detta: