Barn till varje pris?

Självklart tittar jag på programmet (och likaså Drömmen om ett barn på Tv3) och jag har mycket åsikter om det som jag inte orkar gå in på nu. Men en sak vill jag i alla fall skriva, jag blir fruktansvärt provocerad av kvinnan som redan har sex barn och som nu åkt till Riga för att göra embryotransfer. Och visst, det är hennes embryon och hennes rätt, men jag blir ändå provocerad. Och mer tänker jag inte skriva om det utan nu ska jag se istället se ett avsnitt av Den som dräper.

  One Reply to “Barn till varje pris?”

  1. Newyn
    17 oktober 2011, 21:13 at 21:13

    Jag skulle också känna mig provocerad. Klarar inte ens av att titta på de där programmen, kanske just för att slippa bli provocerad.

    Omtanke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: