Tro det eller ej

Jag ska till doktorn, i mitten av juni. För min hosta som jag haft i 6 år. Idag blev jag så less när jag hostade så jag kräktes upp en massa slem för tredje gången på en timme.

Så jag ska till doktorn jag, i juni. Senaste gången jag var till vårdcentralen var för 4 år sedan och sedan dess har jag hällt mig långt borta. Tycker inte om doktorer, privat kanske jag ska säga, har oftast inget problem med dem när jag jobbar. Men att besöka en själv och vara patient är en helt annan sak. *ryser* Men nu, jäkla hosta, ska du minsann få. Hoppas jag. Har dock inga förhoppningar om att jag ska bli av med den eftersom syrran har sin kvar efter åtskilliga läkarbesök. Men hon ska så klart vara värst, hon har hostat i 10 år.

  3 Replies to “Tro det eller ej”

 1. 19 maj 2011, 15:48 at 15:48

  På tiden att du tar tag i det iaf. Onödigt att hosta en massa om det nu går att göra något åt det. 🙂

  • Mia
   25 maj 2011, 13:53 at 13:53

   Om det nu går att göra något åt det.

 2. reuteras
  19 maj 2011, 18:55 at 18:55

  Ställ krav älskling och acceptera inte svar om att de inte vet vad det är. Har ju hört hur du låter när du hostar och det kommer läkaren troligen inte att få göra under en kort undersökning. Så på de och ställ krav på svar! Var jobbig patient 😉 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: