Tiden går

Länge sedan sist. Bloggtorka. Har inte orkat. Haft annat för mig. Som typ jobbat och pluggat, och sovit där emellan. Lite saker har hänt…

Min iPad – paddan. Älskar den.
Praktiken. Klar sedan långt tillbaka. Godkänd med ”bravur”. Så kul.
Brittiskt prinsbröllop. Ful brudklänning enligt mig, hennes syster var snyggare. Stelt och tråkigt bröllop.
Jobb. Alldeles för mycket. I alla fall ihop med studier. Jobbigt.
Förkylning. Envis och segdragen. Men bättre nu.

Ska bli bättre på att skriva igen, ska försöka i alla fall. Men nu ska jag snart sova, ska bara titta klart på CSI-avsnittet som jag råkade börja titta på. Är lite övertrött. Jobbade förra natten, sov sedan cirka tre timmar innan det var dags att göra sig i ordning för att åka till jobbet igen. Denna gång för utbildning, men om det fastnade något vet jag inte, var något trött. Nu på kvällen har jag varit ut med några gamla kursare, alltid trevligt.

Men. Sova. Nu.

%d bloggare gillar detta: