Iiiiiiiii! Eller min iPad 2 finns nu att hämta hos ombud.

Ja, hurra, den hann komma innan helgen! Beställde den i söndags kväll och idag fredag kan jag hämta den hos ombud. Tog lite längre än de tre utlovade dagarna men glad är jag ändå eftersom det kunde ha dragit ut på tiden ännu längre. Fick ett mail härom dagen där det stod att de hade haft problem med sin hemsida och därför inte hade kunnat ha en aktuell lagerstatus och att det därför kunde bli förseningar med leveranser av Ipad 2.

Men, hurra (igen), nu är den här! Bara för mig att hämta ut. Nu ska jag bara skriva klart ett PM om medicintekniska produkter och patientsäkerhet, borde inte ta allt för lång tid hoppas jag. Efter det blir det en dusch och sen en promenad av det kortare slaget (lyssnandes på Historien om alla Sveriges drottningar: Från myt och helgon till drottning i tiden.) och sen, sen så ska jag hämta ut den!!

Och ja, jag klämmer in ett tredje. Hurra!

%d bloggare gillar detta: