iPad 2 beställd!

Äntligen! Av P fick jag veta att det kunde finnas kvar på Sege Import, och enligt deras lagerstatus så ska det finnas några iPad 2 kvar. Jag hoppas det stämmer, för det skulle i så fall innebära att jag kan ha den här innan slutet av veckan och det skulle jag verkligen tycka om. *hoppas, hoppas, hoppas. (P för övrigt fått denna upplysning via Pontus hörna.)

För övrigt så är det fortfarande bra på praktiken, sista veckan påbörjas i morgon och sedan har jag ingen mer praktik förrän i januari. Det är fortfarande så kul även om P inte alltid tycker det är så kul att höra detaljer om de operationer som jag instrumenterat vid. Annat nytt är att jag numera även är ägare till en gammal MacBook, detta för att någon annan har köpt en ny. Nej då, jag är inte alls avundsjuk, inte jag heller. Inte då.

Och till sist, innan sängen kallar, är ett stort tack till min underbara och oerhört snälla P som hjälpte mig igår när min WordPressinstallation valde att helt ge upp. Nöjd nu sötnos att du får lite ”cred” här i bloggen. 😉

Enhanced by Zemanta
%d bloggare gillar detta: