Allt annat än det jag borde

Så, så var det med den saken, men det finns alltid en omtenta. Har varken huvud eller kropp med mig idag, humöret är inte på topp och har så inte varit på flera dagar men jag orkar inte gå in på det nu utan det får bli efter tentan någon gång. Men angående kroppen kan jag säga så här, kronisk hosta (man kan nog kalla den det eftersom jag har hostat i dryga sex år) och störtflod går inte ihop. Kan milt sagt säga att jag är jäkligt less på mina hormoner (som också har krånglat sen urminnes tider, läs över 15 år) just nu.

Och jag vet, det ser ut som f*n här nu men det orkar jag inte bry mig om.

  One Reply to “Allt annat än det jag borde”

  1. Evelina
    14 mars 2011, 19:51 at 19:51

    Usch, det låter inte alls som trevliga besvär. Hoppas att du har möjlighet att ta hand om dig själv och skämma bort dig lite extra just nu. Städningen går alltid att göra lite senare. Hoppas att du slipper omtentan i alla fall.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: