Shopping

Tittar inte bara på #skidvm, har även hunnit med damma och dammsugit. Och så lyckades jag klicka hem några böcker också och inte var det kursböcker utan skönlitteratur – måste ha lite sånt och läsa också emellanåt. Skönlitterära böcker brukar vara lite lättare att läsa i badet än de tegelstenar som mina kursböcker är.

Senast lästa bok var  Strindbergs stjärna, en bok som jag glömde bort att avbeställa från bokklubben. Ofta så brukar jag läsa lite vad böcker handlar om innan jag påbörjar dem men inte denna gång. Så när jag och Strindberg tog ett bad för ett par dagar sedan, så höll vi inte på att komma därifrån. Den var riktigt bra och mot slutet även rätt spännande. Dock var jag lite missnöjd med slutet, lite underligt och det hade fått vara kul att få veta vad som hände sen. Men man kan inte få allt. (Alla var dock inte lika nöjda.)

Men något som vi har kunnat få är två medaljer!! Grattis Hellner och Jönsson!

%d bloggare gillar detta: