Ur form

Vet inte varför men humöret har verkligen inte varit på topp idag. Allt har bara känts blaha blaha och jag hoppas verkligen den känslan  har försvunnit till i morgon. Har inte gjort allt jag skulle behövt gjort idag heller vilket inte är bra alls.

När klockan var lite efter 18 så hade jag inte kommit utanför dörren så när missarnas fd husse ringde och frågade om jag hade lista att följa med till MediaMarkt så gjorde jag det. Men humöret blev inte mycket bättre av lite teknikgluttande. Kom därifrån med ett skal till min mobil och en HDMI-kabel i alla fall.

Tog ett när nu på kvällen men inte heller det hjälpte eftersom det avslutades med ett rejält anfall av hosta. Suck, nu börjar jag nästan gå med på att ett doktorsbesök borde inplaneras. Har ju bara hostat i sex (!) års tid. Äh vadå, lite hosta dör man inte av…

Som ytterligare ett tecken på att jag inte är på humör är att jag la mig redan halv tolv…är visserligen vaken nu en timme senare men det hör inte hit.

Och jag vet, jag håller handen urfånigt.

image

%d bloggare gillar detta: