Studiedisciplin lika med noll

Suck och stön och all världens andra ljud av missnöje. Jag kommer inte igång idag och känner mig inte alls motiverad att skriva tre inlägg om veckans studieuppgift i patofysiologi i PingPong. Har åtminstone kommenterat på min studiekamrats läslog och skickat iväg en. Är det något jag är bra på så är det i alla fall att svamla!

Annars så sitter jag stirrar ut på det gråa och trista vädret utanför mitt fönster. Hatar verkligen att det är plusgrader och att snön smälter och efterlämnar isgator efter sig. Är, enligt uppgift, rent livsfarligt att befinna sig ute på Uppsalas gator. Och jag som hade försökt ta mig iväg till Sats, attans då. 😉

På tal om dessa förbaskade isgator, varför har folk inte vett att lämna cykeln hemma? Detta är visserligen något jag gnällt över hela vintern men nu gnäller jag lite mer. Dessa cykeldårar tycker dessutom att jag som gångare ska låta dem få bästa underlaget och riskera mitt eget liv och lem för att de ska klara sig helskinnade. Det fick jag nämligen höra av en cyklist igår då jag gick på trottoaren på min väg till ICA och han kom cyklande. Men hallå, du har inget att göra på ovannämnda trottoar, fick han minsann höra varpå han cyklade vidare med livet som insats.

Hur som helt. Tillbaka till studieuppgiften.

%d bloggare gillar detta: