Förkyld

Gnällig, trött, förkylningsful. Känner mig som ett vandrande lik, ett vandrande lik som borde vara instängt i ett mörkt rum dit ingen har nyckel. Usch. Mår blä.

Ångrar att jag inte åkte hem i måndags så att P slapp uppleva denna icke så attraktiva sida av mig.

  4 Replies to “Förkyld”

 1. reuteras
  23 september 2010, 21:18 at 21:18

  Det var det dummaste jag hört! Klart du ska vara här så jag får ta hand om dig när du är sjuk. Skulle vara otroligt jobbigt om du var hemma hos dig och jag inte kunde hjälpa dig. Ska snart ta fram så du får lite god glass för halsen 😉

  • Mia
   27 september 2010, 02:42 at 02:42

   Underbaraste du, vill ju inte vara till besvär…och jag har ju en tendens till att bli ganska så gnällig. Och dessutom iklädd sunkiga kläder och hår som är i en enda oreda, vill ju vara fin. Men tack för glassen. Och jag har "passat" upp lite på dig i helgen. Älskar dig! <3

 2. Cecilia
  23 september 2010, 21:26 at 21:26

  Gudars så jag känner igen mig. Fast man måste få vara ful också, hur ska man annars veta när man är fin?

 3. Mia
  27 september 2010, 02:39 at 02:39

  Sant. Fast gångerna då jag känt mig ful är otroligt många fler än de gånger då jag känt mig fin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: