Blandade tankar

Länge sedan jag skrev senast, blogglusten har varit låg. Har inte heller funnits så mycket att skriva om, eller i alla fall inte många saker som jag velat skriva om. Valet, jo visst, men det finns så många andra som skriver så mycket bättre om det. Om jag är nöjd med resultatet? Nej. Ingen vinst för någon…om nu inte de sista oräknade rösterna gör att rätt sida får majoritet. Men även om det blir så är det ändå en stor förlust för Sverige att Sverigedemokraterna tar plats i riksdagen.

Ser på Agenda Special, repris från igår, just nu. Dags att byta till något muntrare tror jag.

Är sjuk. Lite feber och en förkylningskänsla i kroppen som känns tung och seg. Skulle ha jobbat mina första nätter på nya jobbet nu i början av veckan men det blev inte så. Funderade länge på om jag skulle orka, vill inte vara sjuk och gå miste om lön. Till sist fattade jag beslutet att stanna hemma och tur är nog det, skulle inte ha orkat. Har alltid skuldkänslor när jag stannar hemma, trots att jag inte borde. Sen funderar jag alltid på om jag är tillräckligt sjuk för att vara hemma, för tänk om jag blir mer sjuk och då redan har varit hemma, då kan jag ju inte vara hemma igen?! Tycker inte om att ställa till problem och det är ju det jag gör när jag blir hemma från jobbet, speciellt då jag ska jobba natt.

Annars då? Jo tack, rätt bra. Är hemma hos sötnosen och han tycker det är superskoj att tvinga i mig (i hans tycke) nyttiga saker. Roligare att vara sjuk här än hemma alldeles ensam, hoppas bara att jag inte smittar ner honom. Och att han inte tröttnar på sin sjuka och gnälliga flickvän, har faktiskt försökt att behärska mig från mitt vanliga sjukgnäll (blir värre än förkylda killar).

Så ser livet ut för tillfället alltså, sjuk och gnällig. Och så är eländet här, dag 10 idag men det orkar jag inte skriva om just nu…

Post navigation

%d bloggare gillar detta: