Utflykt idag

Jaha ja, då var det dags för utflykt idag. Sitter och väntar utanför hotellet, tidig som vanligt (20 minuter idag, men hellre det än för sen).

Jag undrar om den manlige ensamresenären också ska med, han sitter nämligen på en parkbänk på andra sidan hotellets ingång. Vi får väl se. Jag är hur som helst avundsjuk på hans kamera, inte för att jag varit tillräckligt nära för att se vad han har. Härom dagen då jag gick förbi hans solstol så såg jag att låg och läste en artikel om iPhone 4 så helt fel smak kan han ju inte ha tycker jag. 😉

Fånigt nog så är jag lite nervös inför denna utflykt, vet inte varför. Men det blir säkert bra, varför skulle de inte bli det liksom.

Måndag idag, snart onsdag. Snart hem, snart träffa P. Snart kramar. Längtar.

Ett av de äckelgulliga paren, detta från Frankrike, kom precis och satte sig bredvid mig. Tror att de ska till stranden, kanske den manlige ensamresenären ska också. Det visar sig.

Den kvinnlige ensamresenären har jag bara sett vid frukosten. Tror jag i alla fall. Hon är ganska intetsägande så hon kanske har varit nere vid poolen, bara det att jag inte känt igen henne.

Nu tio minuter kvar, bussen för gärna komma nu. Jag skulle inte klaga, jag lovar.

Nu kom det ett par till som ska till stranden.

%d bloggare gillar detta: