Sjukskriven?

Jag har fallit ihop, jag har krackelerat. Något jag aldrig trodde skulle hända, åtminstone inte på grund av den anledning som nu fört mig ner mot botten av avgrundsdjupt hål. Jobbet. Jag som älskar mitt jobb, hur många gånger skrev jag inte det här i bloggen förra året. Jag älskar mitt jobb, tycker att det bästa jag någonsin gjort är att börja där. Jag älskar mina underbara och omtänksamma arbetskamrater.

Och trots detta är det jobbet som gör det. Förstår inte.

Det började förra veckan. Sov inget natten mot måndag men hade trots detta en relativt bra dag, dvs enda till krismötet vi hade på eftermiddagen. Sen har det bara gått utför. Hade ett hemskt pass i tisdags, många patienter, nytt arbetssätt, oerfaren doktor. Många tårar och en stressklump i magen hela dagen. Onsdagen var jag ledig, torsdagen jobbade jag igen. Eller skulle ha jobbat i alla fall, gick hem efter ett par timmar. Det gick inte. Superstressad, panik. Bröt ihop och satt och grät i vårt lilla personalrum. Sedan dess har jag inte varit tillbaka. Blir stressad och får panik bara jag tänker på det.

Sover fortfarande inte. Har ingen aptit. Mår hemskt bara jag tänker på att jobba. I morgon ska jag till doktorn.

Förstår inte hur detta kunde hända mig. Förstår inte hur jobbet helt plötsligt kan stressa mig så. Jag som trots det stundtals stressiga jobb jag har, aldrig varit stressad på jobbet. Jag som alltid tänkt att det här löser vi. Men nu. Nej. Jag förstår inte. Nu vill jag bara bort därifrån. Vill inte tillbaka. Fast jag egentligen vill det.

Aaah, blir galen. Eller blir. Är?

Och mitt i allt detta kaos så spirar något underbart, en känsla jag aldrig trodde jag skulle känna. Men den finns där. Gör mig så glad. <3

Post navigation

  7 Replies to “Sjukskriven?”

 1. 30 juni 2010, 07:34 at 07:34

  Vad tråkigt Mia 🙁 Låt det här ta den tid det tar nu… Hoppas du träffar en vettig doktor som sjukskriver dig.
  Vill du prata vet du var jag finns. Kram! Krya på dig.

  • Mia
   30 juni 2010, 23:23 at 23:23

   Jag träffade en vettig doktor som sjukskrev mig, ska få samtalsstöd också. Otålig, vill må bra nu. Kram.

 2. 30 juni 2010, 09:10 at 09:10

  massa kramar vännen! hoppas att det reder ut sig, snart!

  • Mia
   30 juni 2010, 23:23 at 23:23

   Tack för kramar vännen! De uppskattas. Kram!

 3. 30 juni 2010, 11:20 at 11:20

  Stor KRAM till dig!! Ta hand om dig och tänk på dig själv!! Lyssna på kroppen!!

  • Mia
   30 juni 2010, 23:25 at 23:25

   Svårt att tänka på sig själv när man är så van att tänka på andra hela tiden. Ska lyssna på kroppen, förutom då den tycker att jag inte är hungrig och inte behöver äta. Har verkligen ingen aptit alls och blir inte hungrig heller, inte bra. KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: