Om ditten och datten

Plattor

Plattor

Igår tog jag en långpromenad förbi MediaMarkt, Plantagen, Bauhaus, OnOff och Ikea, det enda jag kom hem med var dock en sopkvast, påsar och batterier. Men jag klämde och kände lite på en kamera på MediaMarkt och jag hittade golvplattor till balkongen på Plantagen. Ser fram emot sköna dagar på balkongen när jag väl gjort rent och fått dit dem, sen ska det förstås köpas lite blomlådor också.

Och när vi ändå är inne på ex och pratar så misstänker jag att exmannen är inne på viktbloggen och läser igen. Han var ju där det korta taget då jag hade min ”personliga” blogg där, men eftersom jag då bad honom i ett inlägg att sluta läsa så försvann han därifrån. Nu har han bytt land och kanske tror att jag inte vet om det, men eftersom jag är en snok och har luskat reda på det, så misstänker jag att han är där igen. Men ok, viktbloggen kan han väl få läsa men om han nu ska göra det, varför kan han då inte skriva ett svar på det meddelande jag skrev till honom på Facebook för evigheter sedan? Men men…

%d bloggare gillar detta: