Rensar, packar och donar.

Inte långt kvar nu tills det är dags för flytt. Känns fortfarande mycket overkligt att jag snart sitter i min egna lägenhet. Visst, denna är ju också min egen men ändå inte eftersom det är en hyreslägenhet. Bara några dagar nu så denna helg har spenderats med att rensa och packa. Har rensat ur en hel del kläder och slängt en massa prylar som bara har legat i lådor de senaste 5 till 25 åren. Många minnen som kommit i dagen så några tårar har runnit.

Och för övrigt så blöder jag igen, denna gång dock planerat eftersom jag ätit en kur Primalut Nor. Trodde att jag skulle slippa det i och med att jag fick spiralen, men surprise surprise – den hade ramlat ur när eländet var som värst i början av sommaren. Kramper utan dess like har jag haft så jag har levt på Ipren…och kolhydrater. Så här har det fuskats. Men nya tag nu. Och mindre hattiga inlägg senare. Nu sova.

%d bloggare gillar detta: