Så var det torsdag…

…och jag är egentligen på väg i säng, eller jag borde i alla fall vara på väg i säng. Men som vanligt, eller som oftast, så ligger jag i soffan med datorn i knät. Slösurfandes. Om jag ändå hade gjort något ”vettigt”. Men nej, slösurfandes.

Så hur var onsdagen? Bra. Haft en bra dag på jobbet med roliga människor, alltså jobbarkompisarna och då inte patienterna. Eller patienterna kan vara roliga de också, men det var inte så jag menade. En av mina peppkompisar jobbade, så vi peppade varandra, fast idag var det mest hon som behövde pepp för att inte gå och köpa en glass på lunchen. För mig går det hittills rätt bra och så SKA det fortsätta. Men bara rätt bra, för jag har ännu inte kommit igång med träningen. I morgon ska jag åter till optikern innan jobbet så då blir det ingen träning. Hade en liten ”repa” på mitt vänstra öga som de vill se att den har försvunnit innan jag får ut mina linser, så jag hoppas på att den har försvunnit.

För övrigt så har peppkompis Å väldiga bekymmer över vem vi ska hitta åt mig, hon är väldigt engagerad i det och nu har hon fått mina lista över specifikationer. 🙂

Men nu, sängen, bums.

%d bloggare gillar detta: