Insane

Det var galet kul det var att åka Insane igår, läskigt men kul – vill åka igen! Gårdagen var bra, med mycket prat, skratt och skojigheter. Pinglan vann inte femkampen och ändå kom jag bara tvåa?! Jag förstår inte! Nu när inte Pinglan vann så skulle ju jag vinna, men nej, där går P och vinner i stället. Jag är verkligen den ständiga tvåan. *suck*

Vi åt i Gamla stan innan vi begav oss hem till Uppsala igen, mycket gott men ack så onyttigt. Hade ju dessutom redan ätit lite kebab och sockervadd (jag ÄLSKAR sockervadd) och lyckades dessutom klämma i mig en MacFlurry innan vi tog tåget hem. Strosa i Gamla stan en ljummen sommarkväll var inte helt fel, mysigt. Visserligen tycker jag väldigt mycket om mina gamla jobbarkompisar men hade gärna haft annat sällskap under den promenaden…

Nu dags för sängen, trött efter att ha kommit hem sent och sen gått upp tidigt. Dessutom så har jag svinont i nacken, ska ta en Diklofenak och lägga mig och försöka sova. Satt i drag på jobbet, två sköna fläktar riktade mot mig var nog inte så bra. Och så börjar jag bli snuvig också, men så bra då. Inte munter nu, känner mig ensam och skulle ge en hel del för att sova tillsammans med någon speciell i natt. Men se nej, jag ska sova ensam i min säng som vanligt.

%d bloggare gillar detta: