Klänning

Klänning Lindex, leggings Gina Tricot.

Klänning Lindex, leggings Gina Tricot.

Händer inte varje dag precis, att jag tar kort på min utstyrsel. Inte varje dag jag lägger upp den i bloggen heller, inte riktigt min stil. Sen att jag typ aldrig ser normal ut på kort är ett bidragande faktum. Men idag bjuder jag på det. Är hur som helst mycket nöjd med min klänning, skön att ha på sig.

Även denna varma dag innebar lite shopping, var på jakt efter presenter och en ny plånbok. Hittade presenter och lyckades även få tag på en likadan plånbok som den jag hade innan – är så glad för det!

Men här har jag inte tid att sitta, massor att göra, bland annat införskaffa mer Pepsi Max. 🙂

  3 Replies to “Klänning”

 1. 30 juni 2009, 19:01 at 19:01

  Väldigt snygg klänning. Gillar både färg och modell. Synd att jag inte kan ha klänningar utan att se ut som Barbamamma…

 2. 01 juli 2009, 08:22 at 08:22

  Jättefin!!! 🙂

 3. Mia
  01 juli 2009, 22:24 at 22:24

  Visst är den fin, är verkligen helnöjd med den! 🙂 Blir ännu snyggare sen när jag är lite smalare också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: