Internetlös kväll

Panik! Det var vad jag kände när jag kom hem efter en shoppingtur med syster. Ingen fungerande uppkoppling – panik! Men som en räddare i nöden ringde Maria och underhöll mig i några timmar, en sann vän som verkligen förstår allvaret i det hela. 🙂

090630

Det var ett tag sedan jag skrev något senast, har sedan dess faktiskt varit hem en dag till Enköping. För hör och häpna, jag var på Hamnfestivalen! Men först tjejmiddag med J och S, mycket trevligt – tack tjejer. Sen blev det lite förfest på Munkan och telefonsamtal med en trevlig person innan vi kom ner till festligheterna. Hann se Smalare än Thord och bli rejält myggätna innan vi gav upp, sen somnade jag (trots nervös förväntan inför söndagen) under en rosa sänghimmel.

Idag har jag varit och shoppiloppat med storasyster eftersom hon behövde smakråd, en klänning behövdes för ett bröllop i sommar. Tur för henne att jag var med för annars hade hon inte kommit hem med någon klänning, fick sparka in henne i provhytterna. Hon kom i alla fall därifrån med en klänning från Esprit och jag råkade visst komma hem med en klänning från Lindex. *ooops* Men till mitt försvar kan jag säga att jag är mycket förtjust i just den klänningsmodellen…

Bilder lånade från Esprit och Lindex.

Bilder lånade från Esprit och Lindex.

Men nu dags för sängen.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: