Jag vet…

…att det borde ha varit sovdags för länge sedan, men jag är mig lik tyvärr. Sitter i sängen och funderar på tapetval och jag tror jag har bestämt mig. Det är nämligen dags för mig att få nya tapeter i hela lägenheten med start i morgon – underbart! De ringde på idag en kvart innan jag skulle till jobbet så jag har inte precis haft mycket tid på mig att bestämma vad jag vill ha för några. Och eftersom det kommer folk hit så har jag även varit tvungen att låta katterna hälsa på sin fd husse ett tag igen, så han fick lov att hämta mig när jag slutade jobba så att han kunde ta missarna.

Humöret har varit bättre idag och jag har känt mig lite som jag gjorde innan han bestämde sig för att det inte skulle bli något ”vi” av oss. Det var riktigt roligt på jobbet, som det oftast är. Har sagt det förr och säger det igen, jag trivs så himla bra!! Men jag har haft lite otur, först klämde jag tummen mellan en bår och en kant på väggen – aj. Sen så körde jag över min ena stortå med en annan bår – aj nummer 2. Och så slutligen drämde jag i min hand i en bänk – aj nummer 3.

Fast dagen började inte så kul eftersom det var dags att sätta in den eländiga spiralen och det var verkligen ingen rolig upplevelse, tårarna rann. Eftersom jag är så förbaskat snäll så fick en morskisstudent göra det och aj, det var verkligen inget kul. Sen fick hon inte in den så hennes handledare tog över och då gick det bättre. Känner inte alls av den nu men så har jag också tagit en Diklofenak på jobbet, innan dess hade jag djävulusisk mensvärk.

Det var inte smärtan som gjorde att tårarna rann utan det var mest alla känslor bakom. Får verkligen försöka se detta som en medicinsk hjälp så att jag inte ska blöda konstant, och inte se det så mycket som ett hinder för att inte bli med barn. För då känns det genast så meningslöst, jag kan ju inte få barn…som jag så ofta tänker. Barnlösheten har legat ganska nära ytan ett par dagar nu, inte minst för att jag tittat på Sjukhuset och lyssnat på den ena barnmorskans tankar om att det inte finns något större än att få barn och så vidare, och så vidare. Tack, jag har förstått att det är så, men jag KAN ju inte… *suck* Om spiraluslingen sitter inne alla år som den kan så kommer jag dessutom vara för gammal för IVF när den plockas ut…

Dags att sova, blir väckt tidigt i morgon/idag.

%d bloggare gillar detta: