Inte meningen

Alltså, det var inte planerat, det var inte meningen – faktiskt inte. Sen kan man ju undra hur det inte kunde vara planerat då man aktiverar sitt gamla konto på en nätdejtingsida. Hur planerat är det inte är när man börjar maila med något som verkar vara en toppenkille. Hur planerat det inte är när man sen går på dejt med samma toppenkille.

Men det var inte planerat utan min plan var att vara singel och inte träffa någon, visserligen är jag singel fortfarande. Fast jag har fallit, ordentligt, efter att ha träffat honom två gånger så är jag fast. Och det var inte planerat, men jag kan inte rå för det. Sen är det ju inte säkert att det blir något ändå, även om jag skulle vilja det. För vem vet, han faller kanske inte för mig. Men jag hoppas…

Saknade honom bara några sekunder efter jag stängt bildörren.

  3 Replies to “Inte meningen”

 1. 29 mars 2009, 10:06 at 10:06

  Just bara för att det inte var planerat, så blir det nog just så! Hoppas det för din skull iallafall! 🙂

 2. 29 mars 2009, 11:30 at 11:30

  Vissa saker är bara meningen ändå att de ska bli så. Och så länge det känns bra så är det ju bra också.

 3. 31 mars 2009, 08:27 at 08:27

  Men du! Har du testat B&J Half Baked?? – gillade Cookie dough först, men nu är jag såld på denna istället. 😉
  Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: