Fredagspladder

Sitter i soffan och slötittar lite på Let’s Dance, blir lite sugen på att lära mig dansa. Om inte annat så är det bra träning och det ser ganska kul ut. Fast jag saknar Morgan Alling i finalen, han är bara bäst! På tal om träning så var jag på gymmet idag och körde på ordentligt, börjar visa sig nu eftersom träningsvärken börjar komma krypande. Så därför känner jag mig inte så skyldig när jag sitter här och äter Ben & Jerry’s Cookie Dough. *mumsigt*

Muttrar lite över grannen som bor ovan mig, det poppas musik som vanligt. Jag hoppas att han slutar snart för jag har ingen lust att gå upp att knacka på i nattlinne. Jobbar dag i morgon så jag måste snart lägga mig känner jag och jag vill slippa lyssna på hans musik då. Ska försöka komma i säng i någorlunda tid, kunde inte sova i morse och gick upp ovanligt tidigt för att vara mig. Gick till och med ut på en promenad innan frukosten så jag är verkligen värd att äta den godaste glassen i kväll.

Har suttit och letat runt efter ett nytt WP-tema men hittar inget som jag vill ha. Tittade till och med genom några av de jag använt förut och som jag även hade moddat lite, men ingen av dem passade heller. Svårt det där. Och eftersom jag inte är nöjd med hur bloggen ser ut så orkar jag inte heller ta tag i undersidorna. Men det kommer kanske så småningom, någon gång i alla fall. Har inte riktigt någon motivation för det nu.

Katternas fd husse frågade idag varför jag var på så bra humör igår, om det var något särskilt. Jag sa inte som det var, är jag rädd. Men jag ska, så småningom, vill först se hur det hela slutar….eller börjar. Bra mår jag i alla fall och jag gick och tänkte på det på morgonens promenad. Men, nu ska jag inte skriva något mer om det utan i stället äta upp min glass och se vem som vinner kvällens final.

%d bloggare gillar detta: