Blir så arg!!!

Alltså, jag vet att de förbaskade kvällstidningarna inte är bra journalistik men ändå kan jag inte låta bli att läsa dem ibland. Ibland blir man arg, eller snarare upprörd, av det man läser. Idag var en sån dag. I Aftonbladet finns artikeln ”Gravid på nolltid – här är 9 genvägar!” och visst, jag är ofrivilligt barnlös så jag kanske tar åt mig lite extra… Men jag blir bara så trött och arg, i detta fall mest på rubriken för de ”genvägar” de räknar upp är sådana som faktiskt förbättrar fertiliteten, men gravid på nolltid – kanske inte. Jag lovar, skulle jag och många andra följa dem till punkt och pricka så skulle vi ändå inte få till det.

Kände bara för att gnälla lite så då gör jag det. Annars så har jag fullt upp på nya jobbet men jag STORTRIVS! …och så har jag två missar som tycker det är dags att krypa ner under täcket, så då gör jag det, som den väluppfostrade matten jag är.

God Natt.

%d bloggare gillar detta: