Lööördag med Melodifestival

Vägrar att kalla det något annat fånigt, av ren princip. I alla fall, lördag och jag har inte gjort många knop idag. Sov länge vilket jag var värd efter fyra tidiga mornar, sen blev det lite frukost framför teven och all vintersport. Just ja, somnade lite också. Men jag har städat lite i alla fall.

Är så förbaskat trött, förstår inte. Kan vara att jag börjat med ny medicin kanske, eller så är jag på väg att bli sjuk. Eländet ska bort nu i alla fall, fick mina vanliga PrimolutNor och en till ny medicin som jag inte kommer ihåg namnet på. Sen nästa gång som jag börjar blöda så ska jag faktiskt stoppa in en hormonspiral, orkar inte med mer elände och jag vill inte äta p-piller som de flesta doktorer tycker att jag ska göra. Nå väl, vi får se hur det blir.

Ska synda lite nu och äta lite chips till melodifestivalen…och jag måste bara gnälla lite: vilka usla låtar!!!

%d bloggare gillar detta: