Hängigt just nu

Usch, känner mig verkligen i form i kväll. Var trött på jobbet, plus känslosam (vilket jag hatar att vara bland folk) för att eländet börjat igen. Blev faktiskt så trött så att jag ringde och bokade tid, orkar helt enkelt inte blöda fler veckor. Har varit en hel del blod den senaste tiden, tre veckor i december, sen höll det upp ett par dagar innan nästa tre veckors elände började. Efter ett uppehåll på två veckor så har jag nu börjat IGEN! Orkar inte längre, och trots att jag inte vill gå en massa hormoner igen eftersom jag bara går upp av dem, men nu får det vara nog… Så i morgon halv 12 har jag tid hos gyn.

Var trött och orkade inte laga mat när jag kom hem, satt och somnade i fåtöljen i stället. …så det blev pizza. Fy mig, jag som varit så duktig. Nå väl, nya tag i morgon igen. Tyvärr måste jag upp tidigt, men på lördag får jag sova och jag längtar så.

Dags att göra en liten sammanställning över eländet de senaste månaderna. Sen blir det sängen, kommer att somna så fort huvudet nuddar kudden.

%d bloggare gillar detta: