Fyra av fyra!

Eftersom jag flyttar till en mindre lägenhet än den jag bor i nu så har jag roat mig med att sälja möbler på Blocket. Alla gånger tidigare jag har gjort det så har det varit problem på olika sätt, köpare som inte dyker upp och en himla massa prutande. Döm av min förvåning när det inte blev så denna gång! Det var inget krångel vid någon av de fyra försäljningar jag gjort, helt otroligt!

Idag sålde jag min gästsäng till en tjej, hon hade en kompis med sig som bärhjälp. Kompisen tyckte om min hallmattor och undrade var jag köpt dem. Jag sa att hon kunde få dem om det var ok med lite katthår. Först ville hon betala för dem men det gick jag inte med på. Hon blev så glad att jag fick en kram, kul att kunna göra någon glad! De där mattorna har jag ingenstans att ha i min nya lägenhet och jag har inte heller något förråd, så istället för att jag ska bli irriterad på att de tog upp plats i min klädkammare så var det perfekt att ge bort dem.

›› 79/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: