Underliga drömmar

Jag gick ju och la mig med huvudvärk igår, det brukar betyda att jag somnar snabbt och sover bra. Men icke denna gång. Tog lång tid för mig att somna och när jag väl sov så var det oroligt. Hade stressdrömmar. Jag drömde att jag var sen till ett matteprov och när jag väl kom dit hade jag inte mycket tid på mig att skriva det. Och jag förstod ingenting, absolut noll. Det kändes som jag satt där och räknade i evigheter, hela tiden under tidspress. Jag tror till och med att jag vaknade från och till från drömmen men så fort jag somnade så var jag tillbaka till de där omöjliga räkneuppgifterna!

Nå väl, till sist slapp jag ifrån matteprovet och hamnade i en annan jobbig dröm, men på något sätt hörde de två drömmarna ihop. Denna dröm var efter provet och jag mådde dåligt eftersom jag visste att jag hade misslyckats, jag förstod ju inget. Så jag åt, och åt. Jag vräkte i mig både det ena och det andra, och när jag var klar ställde jag mig på en våg och jag vägde 150 kg. Ja jisses.

Om vi säger så här, jag var inte direkt utvilad när jag vaknade! Det bästa med idag? Att jag har sovmorgon i morgon och jag kan lova att jag ska sova. Länge!

(Hade ytterligare en dröm, om jobbet. Jag drömde att en av undersköterskorna stod och spolade av väggarna på operationssalarna med en brandslang, när jag ifrågasatte vad hon gjorde så sa hon att det var så vi alltid gjorde på onsdagar.)

›› 64/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: