En lugn sista april

Eller valborgsmässoafton, om man heller säger det. Jag har varit hemma hela dagen, till och med varit inomhus hela dagen. Humöret har varit lite underligt och jag har bara tagit det lugnt. Spelat Candy Crush på mobilen och tittat på Star Trek. Eftersom vädret var ganska behagligt, dock lite kallt, så satt jag på balkongen ett tag…lite frisk luft fick jag trots att jag suttit inne mest hela dagen.

Ja ja, jag får ha sådana här dagar ibland. Annars orkar jag inte, min hjärna behöver det. Men det betyder inte att jag tycker om det. Speciellt inte när jag ska flytta om tre veckor, jag har en del att göra innan dess.

Men, nu, sängen. Mitt örtte är slut och till skillnad från många andra så är jag inte ledig i morgon, planen är dock att flexa hem tidigare.

›› 61/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: