Ork, kom tillbaka!

Att jag låg sjuk hemma hela förra veckan har verkligen satt sina spår, orken är helt borta! När jag kommer hem vill jag bara gå och lägga mig på en gång. Träningen är inte igång än eftersom jag känner att jag inte orkar. Planen för idag var att komma ut och springa efter jobbet, egentligen stod backintervaller på schemat, men nej jag kom inte ut. Det blev dock en liten kort omväg hem från jobbet tillsammans med en jobbarkompis, bättre än inget alls.

Jag kände mig stor och tung när jag var i Prag, vilket jag också är. På den fronten har det i alla fall gått bättre och jag har ätit bättre vilket faktiskt redan har visat sig på vågen. Men min hjärna skriker efter onyttigheter och jag kämpar med att inte lyssna på den.

Ja, då var det bara löpningen! Jag måste komma igång med den, för jag tänker inte bryta fler lopp!

Men, tröttheten. Nu mot sängen. Igen.

›› 43/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: