Kan vi hoppa några veckor framåt, tack

Idag fick jag mail med en tid på kontraktsskrivning och samtidigt hämta nycklar till min nya lägenhet. Yay, vad kul! Problemet är ju att jag jobbar och som läget är hos oss nu kan det vara svårt att få ledigt. Det är med största sannolikhet inget problem eftersom det säkert går att lösa en annan dag, men samtidigt skulle det vara så skönt att få det fixat den dagen de föreslår. Hade det var närmare hade det kanske varit lättare men när man måste köra en del timmar både dit och tillbaka då kan man inte direkt bara ta någon timme ledigt.

Det har varit jobbiga första månader 2017 och nu längtar jag verkligen till att allt bara ska vara klart! Klar(ner)packad, klarflyttad, klar(upp)packad, första veckan/veckorna på nya jobbet avklarade. Stressen, sorgen, ilskan som har varit de senaste månaderna har tärt på min ork och mitt mående. Därför är jag så trött nu så en flytt som jag i vanliga fall brukar tycka är kul känns nu bara som ett jobbigt hinder på vägen.

Så, kan vi hoppa några veckor framåt, tack!

›› 41/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: