Veckans horoskop

Det händer ju då och då att jag skriver några rader om dagens horoskop, idag blir det något annat – några rader om veckans horoskop. Omväxling förnöjer.

Du känner dig stärkt och att du kan ta mer ansvar både på arbetet och på hemmaplan. Se samtidigt till att inte överväldigas av antalet extra krav som tar upp din tid. Gör klart för andra var dina gränser går.

Hmm, njaaa. Om man med stärkt menar att jag faktiskt mår bättre och därför kan ta mer ansvar så ja, kanske. Annars så tar jag inte mer ansvar på jobbet just nu eftersom jag faktiskt slutar om 48 dagar! Och på hemmaplan, så självklart jag har tagit över alla delar som tidigare Saga (min katt alltså) gjorde. Som till exempel diska, bädda sängen, städa! Ha!

(Kan inte säga att jag tror på horskop, men jag tycker ändå de är kul att läsa dem. Och som vanligt så kommer mitt horoskop från Spray.)

›› 29/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: