Vad ska jag göra?

Jag var ju på spontanmiddag hemma hos en vän i söndags innan vi var ut och tog emot de sista åkarna i Vasaloppet. Vi diskuterade bland annat att vi nu för tiden inte gör något när vi är hemma, man sitter istället där med mobilen eller datorn framför sig. Förr gjorde man saker, nu gör vi inget. Jag började tänka på det där igår kväll och kom på att det kanske är något jag borde ändra på.

Jag har i perioder stickat och virkat, mina projekt har dock legat orörda i bokhyllan i snart ett år. På bilderna ovan syns ett par av dem. Det härliga gråa garnet (ja, jag gillar grått) hade jag tänkt göra något annat än vad jag redan påbörjat, mönsterstickning är inget för mig. Jag hade istället tänkt virka någon form av sjal/halsduk, och jag hade ett perfekt mönster för det…men nu hittar jag inte det. Typiskt. Hur som helst, det är ju något jag kan ta upp igen.

Mer då, vad för andra saker kan jag göra?

›› 10/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: