”Kära dagbok, idag är jag trött”

Den här förlamande tröttheten som kommer av att jag inte skött mig vare sig kost- eller träningsmässigt den senaste tiden. Visserligen var jag sjuk förra veckan och det gör mig lite tröttare än vanligt men till största delen beror det på ett enkelt faktum – jag tränar och äter inte som jag borde.

Planen var att jag skulle ut och springa idag, så blev det inte. Jag var riktigt trött efter jobbet och jag hade dessutom stått i fel skor så mina fötter och ben var inte glada. Vanligtvis jobbar jag i träskor med gummisula, sådana här rosa raringar för att vara exakt. Idag var det tänkt att jag skulle vara utanför sal, ta hand om lite administrativt som hör till mitt ansvarsområde och annat övrigt som behövs göras på en operationsavdelning. Därför tog jag i morse på mig mina andra skor, ett par Nike, som passar bättre när man inte står på ett och samma ställe. Jag tänkte inte på att byta skor vilket jag fick lida för när jag kom hem. Hade jag tagit bättre hand om mig hade en dag som denna inte gjort mig lika sliten.

Så, väl hemma. Jag la upp mina ben på soffan. Och somnade. Oj. Jag lägger mig nu. Kära dagbok, idag är jag trött.

›› 8/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: