Vasaloppssöndag! Kommer jag åka igen?! #buzzador #pågenlevabuzz

Första söndagen i mars, bästa söndagen på året! Nja, kanske inte sträcker mig så långt men en av de bättre söndagarna är det i alla fall. Självklart ställs klockan på tidig uppgång trots att det är ledig dag för det är något speciellt att se starten av Vasaloppet. Och så lyxfrukost framför teven så klart.

Jag blir så sugen på att åka Vasaloppet någon gång! Ja, jag vet att jag har sagt att jag aldrig ska göra det igen. Visserligen har jag inte åkt själva Vasaloppet men förra året åkte jag Öppet spår och det var det värsta jag någonsin gjort. Jag skämtar inte, det var verkligen det värsta och jag mådde så dåligt efter jag kommit i mål. Men samtidigt var det en helt otroligt upplevelse där ute i skidspåret.

Så hur tänker jag då när jag blir sugen på att göra det (igen). För det första, ska jag göra det ska jag vara i bättre form. Jag ska vara mer tränad rent allmänt och gärna åkt lite mer skidor innan. Nu hade jag visserligen åkt 25 mil innan Öppet spår men mer mil är aldrig en nackdel. För det andra, jag ska inte släpa på 22 onödiga kilon för mycket. När jag väl blivit av med dem så kan (ska?) jag fundera på att åka Vasaloppet igen.

Man ska aldrig säga aldrig. 🙂

 

 

Lyxfrukost för mig är inte så märkvärdigt, rostade mackor med ost och jordgubbsmarmelad men ack så gott! Jag äter inte mjukt bröd särskilt ofta så för mig blir det lite lyxigt. Idag testade jag Pågens Leva, perfekta att rosta.

 

Vill du också bli Buzzador?  Du kan köpa nya produkter till lägre pris mot att du recenserar dem. Sen kan du också få erbjudanden om produkter helt gratis. Man testar och recenserar, typ.

››5 /100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: