Testar Bonusway! #buzzador

Jag älskar att nätshoppa! Nästan all min shopping nu för tiden gör jag online, och så var det redan innan jag flyttade från Stockholm till Dalarna. Just nu testar jag Bonusway! Det är en kostnadsfri tjänst och om du blir medlem där kan du få bonus på det du nätshoppar. Du går in på Bonusways sida, klickar dig vidare till en butik och shoppar sen loss! Sen få du pengar tillbaka och när du kommit upp över 150 kr så kan det utbetalas till ditt bankkonto. Hur toppen är inte det?

Jag har redan shoppat ihop en bonus på 190 kronor! Hur gick det till, jag som har shoppingförbud och allt? Det som klickats hem är saker som ändå skulle ha köpts och är det inte bra då att jag kan få lite tillbaka?

Som ett exempel så klickade mig från Bonusway sida vidare till Ellos och köpte en vit tröja (hur tänkte jag där) och en svart klänning (som jag ska ha på jobbets julfest nästa vecka). De två plaggen gav mig en bonus på 33,52 –  tror nog Bonusway och jag kommer bli bra vänner! 🙂

Vill du också samla ihop bonus när du handlar? Prova Bonusway du också.

 

img_0808

 

Vill du också bli Buzzador?  Du kan köpa nya produkter till lägre pris mot att du recenserar dem. Sen kan du också få erbjudanden om produkter helt gratis. Man testar och recenserar, typ.

%d bloggare gillar detta: