Spontan synthfest

I en lada av alla ställen. Med en narkossyrra i slutet av en jobbfest. Kan inte bli bättre!

Idag hade vi en liten sommarfest hemma hos en av våra narkossyrror, himla trevligt. Samtidigt var det kirurgfest i en bystuga lite längre bort som några andra jobbarkompisar var på. Mot slutet av kvällen så gick vi över dit men jag och en av narkossyrrorna tyckte musiken var sisådär så vi gick tillbaka till ladan och satte på musik från vår ungdom. Dansade och skrålade med, härligt. (Hennes man, som också är narkossköterska hos oss, låg under en filt och sov. Stackarn ska upp och jobba i morgon.)

Sen skjutsade jag hem en av jobbarkompisarna och åkte hem till mina missar. Så skönt även det. Och i morgon är det jag som tar en lång sovmorgon, den har jag längtat efter i sju dagar! Som jag ska sova.

Det var en kväll i juni det.

›› 95/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: