My first

Jo men det var ju skoj, eller inte. I det perfekta vårvädret kom jag idag iväg på en runda med Pärlan, visserligen med trötta lår efter spinningpasset igår men härligt ändå. Inte så snabbt kanske men vad gjorde det, jag hann njuta av det fina vädret och den fina miljön. Hade cyklat 24 km när jag får punktering på bakdäcket! Men hallå, var det nödvändigt? När jag var ute tidigare i veckan så tänkte jag att jag inte skulle cykla så långt bort eftersom jag inte hade någon extraslang med mig. Det hade jag inte idag heller, men jag valde ändå rundan runt den lilla pölen.

Cirka två mil hem. Inte så kul att leda cykeln den biten, inte heller så kul att gå i cykelskor den biten. Så jag ringer en vän, men hon är inte hemma i byn. Ringer en annan, som jag visste jobbade ett tag till. Som tur var kunde han komma och skjutsa hem mig. (Det kostade mig dock en promenad.)

Så. Nu hoppas jag (verkligen) att det dröjer till nästa punktering. Jag har visserligen beställt nya slangar men i morgon är det jag som beger mig ut och shoppar några så jag kan cykla mer i helgen.

›› 66/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: