Snart dags för Tjejvättern igen!

Två dagar kvar till Tjejvättern och jag har roat mig med att packa allt jag ska ha med mig. Eller försökt packa kanske man ska säga, jag fastnade med en ny leksak och försöka bestämma vilka kläder jag ska ha på mig. Let me tell ya, man känner sig inte direkt sexig i tajt cykeltröja och byxor! I alla fall inte jag med mitt fluff lite här och där, förresten tror jag inte att jag skulle känna mig sexig om jag vägde 20 kg mindre heller. Men hur som helst har jag valt vilken tröja och vilka cykelbyxor jag ska ha, har bara tre par av var men jag hade ändå svårt att bestämma mig.

IMG_8027

På tal om Tjejvättern så fick jag idag ett paket från PicaDeli, du vet de där som har salladsbarer i livsmedelsbutiker. Lite smått och gott var det i som en (picknick-)filt, vattenflaska från Sagaform (som jag alltid velat ha) och Spork (råkade visst vara upp och ner på kortet). Saga var mer intresserad av lådan och snöret, typiskt katter. 🙂 Tack PicaDeli för ett uppmuntrande  och kul paket inför Tjejvättern!

Nej, nu borde jag lägga mig, jobbar ju i morgon!

›› 96/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: